Kotimaisuus herättää arvostusta

Keski-Suomen Yrityskiinteistöt Oy on käyttänyt M-Lightin tuotteita useamman vuoden ajan ja ovat olleet tyytyväisiä. Keski-Suomen Yrityskiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Juha Mutanen kommentoi M-Lightin toimintaa seuraavasti: "Olemme saaneet M-Light Oy:ltä erittäin hyvää henilökohtaista palvelua ammattilaiselta ammattilaiselle. M-Light Oy on toimittanut valaisimia useaan rakentamaamme tuotanto- ja palvelukiinteistöön. Arvostamme seuraavia seikkoja asioidessamme heidän kanssaan; laadukkaat tuotteet, valaisimien kotimaisuus, nopeat toimituksen ja tuotannon joustavuus sekä mahdollisten reklamaatioiden hoito."

Aluemyyntipäällikkömme Tero Lehikoinen on palvellut Keski-Suomen Yrityskiinteistöt Oy:tä muutaman vuoden ja kommentoi yhteistyötä seuraavasti: "Yhteistyömme on toiminut hienosti ja on ollut ilo asioida Keski-Suomen Yrityskiinteistöt Oy:n kanssa. Käyn tarvittaessa kartoittamassa kohteen paikan päällä. Teemme valaistuslaskelman ja joskus jopa useammalla valaisinteholla mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun löytämiseksi." 

Kuvat ovat Jyväskyläläisen metallialan yrityksen Rumakko Oy:n tiloista. Tuotantotilojen valaistus on toteutettu Prima teollisuusvalaisimilla ja toimistotilat Led-paneeleilla.

 

Tarkat tuotekoodit:

MPRIMALP1254K

MPRIMALP0704K

ML606040W4K

 

Muita M-Lightin ja Keski-Suomen Yrityskiinteistöt Oy:n yhdessä toteutettuja kiinteistöjä ovat muun muassa:

Kiinteistö Oy Punasillantie 33 A Muurame: Posti Oy, Aicci Oy

Kiinteistö Oy Punasillantie 33 B Muurame: Tourulan Metalli Oy

Kiinteistö Oy Kuormaajantie 51 Jyväskylä: Euromaster

Kiinteistö Oy Kuormaajantie 15 Jyväskylä: Valttori Oy
 

Tutustu myös