Puuilon myymälöiden raikas ilme toteutettiin M-Lightin valaisimilla

Maamme yksi johtava tarjoustavaraketju Puuilo on avannut useita uusia liikkeitä ympäri Suomea ja M-Light on päässyt olemaan mukana myymälöiden valaistuksessa. Puuilot on valaistu kotimaisella valolla, sillä valaisimet on valmistettu tehtaallamme Muuramessa. Myymälät on toteutettu Aero -ja 409-valaisimilla.

Puuilo Itäkeskus, Helsinki

Itäkeskuksen Puuilossa käytetyt 409-valaisimet sopivat tilaan loistavasti. Itäkeskuksen Puuilo on pinta-alaltaan 2900 m2, jota valaisee yhteensä 261 kpl 409-valaisinta mikroprisma kuvulla. Valaisimen mikroprisma kuvun ansiosta valo ei häikäse silmään, mutta antaa todella hyvän valon myymälään. Valaisimilla saavutettiin keskimäärin 947 luxin valaistusvoimakkuus ja neliötehoksi jäi 6,75w/m2 > energiatehokkuus erinomainen. 

Puuilo Turtola, Tampere

Turtolan Puuilossa käytettiin puolestaan Aero-valaisimia. Myymälän pinta-ala on 2652 m2 suuri, jonka valaistus on toteutettu käyttäen 219kpl opaalikupuisia Aero-valaisimia. Opaalikupu vie myös valotehoa, mutta tästäkin kohteesta saatiin energiatehokkaat tulokset ja mikä tärkeintä: näyttävä myymälä. Turtolan myymälässä valaisimet antavat käyttötasoon 863 luxia, jolloin neliöteho on 7,8w/m2. 

 

Olemme olleet mukana seitsemän Puuilo-myymälän valaistuksen toteuttamisessa; Helsinki (Itäkeskus), Tampere (Turtola), Riihimäki, Joensuu, Rovaniemi, Raisio ja Salo.

Tuotteiden sivuille pääset seuraavista linkeistä:  409   &    Aero

Tutustu myös