DarkSky valaisimet

Dark Sky on suunniteltu vähentämään valosaastetta ja ympäristöön suunnattua valon leviämistä. Dark Sky -valaistusratkaisut pyrkivät vähentämään ylöspäin suuntautuvaa valon häikäisyä ja hajontaa, mikä luo pimeämmän taivaan ja vähentää valonhaittaa ympäristölle ja eliölajeille.

 

Energiansäästö: Dark Sky -valaistusratkaisut voivat vähentää tarpeetonta valon kulutusta ja säästää energiaa, kun valo suunnataan tarkoituksenmukaisemmin ja sitä ohjataan enemmän kohti tarvittavia alueita.

Kaupunkien esteettisyys: Dark Sky -valaisimet voivat tarjota visuaalisesti miellyttävämmän ympäristön, kun valo on suunnattu paremmin ja vähentää häikäisyä ja ylimääräistä heijastumista.

Ympäristön suojelu: Vähentämällä valon leviämistä ympäristöön Dark Sky -valaisimet auttavat suojelemaan luonnonelinympäristöä ja minimoimaan valon haitallisia vaikutuksia kasveille, eläimille ja ekosysteemeille.

Tähtitaivaan havainnointi: Dark Sky -valaistus mahdollistaa paremman mahdollisuuden tarkkailla tähtitaivasta. Se vähentää kaupunkien valosaastetta, mikä auttaa tähtitieteilijöitä, harrastajia ja muita taivaan tarkkailijoita näkemään tähdet ja planeetat paremmin.

 

Dark Sky -valaistusratkaisuja suosimalla pyritään siis parantamaan ympäristön laatua, edistämään ekologista tasapainoa, säästämään energiaa ja luomaan paremman näkyvyyden tähtitaivaalle. 

Rajaa
Valonohjaus
Valonlähde
Asennus
Liiketunnistin