Kaupunkikalusteet

 

Tuotevalikoimaamme on laajennettu maailmankuuluilla Beniton kaupunkikalusteilla ja toiminnallisten alueiden kalusteilla. Usein valaistuksen merkitys puisto-, ja leikkialueilla korostuu, ja sen suunnittelu kulkee keskeisesti alueen lay-outin kanssa. Siksi valaistuksen ja kalusteiden hankinta kannattaa keskittää yhteen paikkaan. Valaistuksella on todettu olevan merkittävä vaikutus sekä puisto- että toiminnallisten alueiden mukavuuteen, turvallisuuteen ja ennen kaikkea käyttöasteeseen.


Kalustevalikoimaamme kuuluu perinteiset ja modernimmat kaupunkikalusteet, Leikkialueiden kalusteet joissa vain taivas rajana, urheilukalusteet, skeittiparkit ja niiden osat. Tuotteet on kaikki CE-hyväksyttyjä ja noudattavat tiukimpia alalla vaadittavia vaatimuksia turvallisuuden ja mekaniikan suhteen. Tuotteiden soveltuvuus pohjoisen vaihteleviin oloihin on otettu huomioon jo suunnittelusta ja materiaalivalinnoista lähtien. Kalusteiden suunnittelusta vastaa euroopan nimekkäimpiin kuuluvat visionäärit mm. Eugeni Quitllet ja Josep Suriñach.
 

Olemme Beniton virallinen yhteistyökumppani Suomessa. Pääset tutustumaan Beniton tuotteisiin tästä linkistä https://www.benito.com/en

 

 

Valikoimassamme on myös Futtoc pöydät, joka on ikään kuin jalkapallon ja pingiksen hybridi. Laji on kovassa huudossa Euroopassa, mutta alkaa myös rantautumaan Suomeen. Pääset tutustumaan Futtoc pöytiin tästä.
 

Palveluumme kuuluu valaistuksen suunnitteleminen ja 3D-mallinnus yhteistyössä asiakkaan kanssa!

      

 

 

 

Rajaa
Valonohjaus
Valonlähde
Asennus
Liiketunnistin